Milas 75.Yıl Devlet Hastanesi

SKS Kapsamında İyi Uygulama Örnekleri

Güncelleme Tarihi: 23/07/2018

SKS Kapsamında Dönem İçerisinde Yapılan İyileştirmeler

-İlaç Güvenliği ve Güvenli İlaç Uygulamaları kapsamında Acil Servis İlaç dolapları içerisindeki raflar karışımı önleyecek tarzda düzenletilmiş ve kırılmaz camdan kapaklarla kapakları yenilenmiştir. Bu yenileme personel tarafında iş güvenliği ve kullanılabilirlik açısından memnuniyetle karşılanmıştır.

-Hasta ve Personel düşmelerinin önlenmesi için tüm merdiven ve basamaklara kaydırmaz bantlar çekilmiş ve bu dönem içerisinde hastanemizde düşme vakası tespit edilmemiştir.

-Personellerimizin dinlenme odalarında yetersiz kalan kanepe ve dinlenme koltukları yenilenmiştir.

-Fiziki şartlara rağmen kişisel temizlik alanlarının düzeltilebilen birimlerdeki kapıları hastane müdürlüğü tarafından dışa açılır hale getirilmiştir. Ancak bazı birimlerde fiziki yapıdan dolayı bu iyileştirme hareketi tamamlanamamıştır.

-Hizmet Kalite Standartları kapsamında KOD Uygulamaları(Mavi-Beyaz-Pembe) başlatılmış ve gerekli tatbikat ve uygulamaların kontrol ve değerlendirmeleri yapılmıştır.

iyi.JPG
kardiyo_1.jpg